Inselaciune cu ... scoala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.06.2012 12:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea unor suspecţi de înşelăciune de 15.000 de lei.
În jurul orei 13, poliţiştii au fost sesizaţi de către A. IOAN, de 83 de ani, din Timişoara, cu privire la faptul că între orele 10.30 – 13.00, în timp ce se afla în Piaţa 700 din Timişoara,a fost acostat pe stradă de trei necunoscuţi, un bărbat şi două femei, care vorbind în germană, l-au rugat să-i conducă la Spitalul Judeţean unde au internată o rudă, victimă a unui accident rutier.
În zona Stadionului au parcat maşina, iar una dintre femei s-a dus la spital să viziteze acea cunoştinţă. După ce femeia s-a întors de la spital, cei trei au spus că vor să-l ducă pe om acasă, dar în drum suspectul l-a întrebat pe A. Ioan, dacă este de acord să ţină la el acasă servieta în care erau acte de la firmă, fiindu-le frică să o lase în maşină pentru a nu fi furată, cât timp îşi scot ruda din spital.
Partea vătămată a fost de acord, s-au deplasat la domiciliul său unde, de bună voie, i-a invitat pe toţi trei în locuinţă. Aici, suspectul l-a rugat pe bărbat să-i împrumute cu o sumă de bani pentru doctor, deoarece ei au banii în bancă şi ar dura prea mult până vor intra în posesia lor.
Partea vătămată i-a împrumutat cu 5.000 lei, dar bărbatul a mai cerut 10.000 lei, bani pe care i-a primit şi pentru care au lăsat garanţie servieta spunând că se vor întoarce, după ce vor lua de la spital acea cunoştinţă.
După o perioadă de timp, văzând că nu mai vin să-şi ridice servieta şi să-i înapoieze banii împrumutaţi, victima şi-a dat seama că a fost înşelat şi s-a deplasat la poliţie pentru a depune plângere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.