Insomnie cu caracter preventiv-reactiv...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.01.2014 13:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii timiseni au controlat 11 unitati comerciale si peste 280 de autovehicule, fiind constatate 5 infractiuni si aplicate 31 de sanctiuni contraventionale.    

In noaptea de 17 spre 18 ianuarie a.c., politistii Sectiei 2 Timisoara au organizat o razie cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat efectivele de politie de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, subofiteri jandarmi, politisti locali precum si  reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca Timis si ai Garzii Financiare Timis.
Efectivele au actionat pentru depistarea, identificarea, cunoasterea si verificarea in evidentele politiei a persoanelor fara adapost si a celor care frecventeaza barurile si localurile din Zona Soarelui, Buziasului, Lunei, Complex Studentesc si C. Martirilor.
Totodata, politistii rutieri au desfasurat, atat pe raza municipiului Timisoara, cat si in mediul rural, activitati in scopul prevenirii si combaterii nerespectarii normelor rutiere, in special conducerea autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice.
Cu aceasta ocazie, au fost controlate 11 unitati comerciale si peste 280 de autovehicule, fiind constatate 5 infractiuni si aplicate 31 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 7.400 de lei.
De asemenea, au fost retinute in vederea suspendarii 3 permise de conducere si retrase tot atatea certificate de inmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defectiuni tehnice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.