Instalatorii de la Timisoara au pierdut pe teren propriu in fata celor din Cluj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.09.2016 17:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

A doua ediţie a concursului de meserii „Stan Vidrighin”, dedicat instalatorilor a avut loc la Timişoara, pe o platforma amenajata in cadrul statiei de epurare a oraşului.

Au participat opt echipe de la companii de apa din Romania, formate fiecare din cate doi instalatori. Concurenţii au avut de executat un branşament intr-o conducta sub presiune şi un racord de canalizare, toate intr-un timp record, dar şi la calitatea ceruta de normele din domeniu, juriul urmarind ca ansamblul sa fie etanş şi funcţional.

Pe locul intai, s-au clasat reprezentanţii Companiei de apa Someş, urmaţi de echipele de la Aquatim şi Compania Apa Braşov.
Juriul a fost format din teoreticieni şi practicieni ai domeniului apei: prof. univ. dr. Anton Anton (preşedinte), prof. univ. dr. Ion Mirel, Gheorghe Stinean (Aquatim), Nicolae Pacurar (HTI), Dan Maier (Ridgid), Daniel Nicolae (Hawle) şi Marius Pop (Funke).

Competiţia a fost unul din punctele de atracţie de pe agenda Conferinţei internaţionale Eco-impuls, organizata la Timişoara de Fundatia Aquademica, Asociatia Romana a Apei - Comitetul Teritorial Vest, Aquatim şi Universitatea Politehnica din Timisoara.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.