Instruire in eco-design in stil vienez

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.11.2013 16:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de  28 noiembrie 2013,  cu incepere de la ora 10, la sediul CCIAT din Piata Victoriei nr.3, Sala CEDO, seminarul cu tema Eco-design. Optimizarea produselor – instruire in beneficiul firmelor.
Proiectul vizeaza promovarea eficientei resurselor si materialelor prin eco-design la nivelul IMM-urilor din regiunea Dunarii si se adreseaza firmelor, asociatiilor de firme si clusterelor care: ambaleaza produse pentru clienti sau produc ambalaje; produc, asambleaza si / sau comercializeaza echipamente de produs ambalaje; imprima ambalaje; produc adezivi, chimicale, fluide de imprimerie pentru ambalaje; Produc, vand sau distribuie orice produs care necesita ambalare pentru a fi distribuit sau vandut.
Seminarul are ca obiectiv instruirea firmelor pentru optimizarea produselor si serviciilor pentru a le face mai eficiente cu referire la  costuri, mediu inconjurator si valuare adaugata, stimularea inovarii, realizarea unor produse noi care sa foloseasca materiale si tehnologii inteligente, furnizarea de cunostinte si instrumente inovative  privind aspectele ecologice ale designului de produs, constientizarea privind potentialul oferit de serviciile in eco-design ca si avantaj competitiv in aspectele ecologice.
Instruirea este realizata de catre experti instruiti in eco-design la Centrul de Eco-design al Universitatii din Viena: Aida Silagyi – expert Denkstatt si Vukasin Bucur – expert CCIA Timis.
Informatii suplimentare la telefon 0256-219173, 374160960, e-mail: vbucur@cciat.ro, Vukasin Bucur – consultant cameral, expert eco-design.
Evenimentul face parte din seria de activitati incluse in Proiectul „Danube-PIE - Product Innovation through Eco-design in the Danube region”, co-finantat prin Programul pentru Competitivitate si Inovare CIP-EIP al Uniunii Europene.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.