Invata de la inovatori de varf din Europa!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.06.2014 13:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş, in calitate de partener oficial roman al Biroului Regional Climate-KIC din Ungaria Centrala, Climate-KIC Ungaria si Ateknea Solutions organizeaza in data de 26 iunie 2014, ora 13, la sediul CCIAT din Piaţa Victoriei nr. 3, evenimentul HORIZON 2020 Open Day.
Ziua Porţilor Deschise va oferi o imagine de ansamblu a programului-cadru al Uniunii Europene HORIZON 2020 - finanţarea de iniţiative inovatoare in cadrul Comunitaţii Europene şi, totodata, va acoperi cele mai bune practici, propuneri şi proiecte inovatoare implementate in trecut.
Vorbitorii vor propune idei de dezvoltare de proiecte şi potenţiali parteneri pentru consorţii şi de asemenea vor raspunde la orice intrebari cu privire la dezvoltarea propunerilor.
Climate-KIC este principala iniţiativa de inovare climatica a Uniunii Europene.
Acesta este cel mai mare parteneriat public-privat pentru inovare din Europa axat pe atenuarea şi adaptarea la schimbarile climatice.
Ateknea Solutions ofera soluţii de afaceri şi excelenţa tehnologica intreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri) pentru a dezvolta ideile acestora in soluţii inovatoare şi profitabile.
Prezentarea va fi sustinuta in limba engleza.
Participarea este gratuita, dar este necesara inregistrarea in avans.
Informatii suplimentare si inregistrarea participarii la tel. 0256-490771/2, 0374169956, e-mail: vbucur@cciat.ro, Vukasin Bucur – consultant.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.