Invatati si nu absentati, sa nu ajungeti politisti locali!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2014 12:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

TImişoara - Poliţiştii locali au demarat un vast program de educaţie preventiva referitoare la  siguranţa elevilor in unitaţile de invaţamant arondate.
Scopul informarilor efectuate de poliţiştii locali in cele zece unitaţi de invaţamant repartizate la nivelul municipiului este acela de creştere a gradului de siguranţa a elevilor din unitaţile de invaţamant preuniversitar. Daca saptamana trecuta poliţiştii locali au fost prezenţi pentru susţinerea unor astfel de informari la Liceul Economic F. S. Nitti, in cursul zilei de 12 martie au fost prezenţi la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau, unde elevii au fost informaţi despre consecinţele absenteismului şcolar, reguli de baza de care trebuie sa ţina cont atunci cand sunt in incinta, dar şi in afara unitaţilor de invaţamant, precum şi consecinţe ale unor fapte penale la care pot cadea victime sau se pot transforma in autori.
Astfel, s-a discutat despre urmarile unor fapte precum furturi, distrugeri, participarea la grupari, gaşti, ce este ameninţarea, care sunt faptele cu violenţa, consecinţele consumului de droguri etc.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.