Istvan a incurcat-o la Posada

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.09.2012 09:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au depistat şi identificat un tânăr la puţin timp după ce a încercat să-i sustragă lanţul de la gât unei femei care se afla pe strada Dâmboviţa.

 

În data de 06.09.a.c., la ora 10, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi telefonic de B. Anca, de 50 de ani, din Timişoara, despre faptul că un tânăr i-a rupt lanţul de la gât, încercând sa-l sustragă, după care a fugit printre imobilele situate pe strada Dâmboviţa.
Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au luat legătura cu persoana vătămată care le-a furnizat semnalmentele suspectului.
Au procedat la efectuarea de verificări în zonă, în urma cărora pe strada Posada, a fost depistat şi identificat K. Istvan, de 30 de ani, din Timişoara, care a fost recunoscut de femeie ca fiind cel care a încercat să-i smulgă lănţişorul.
Suspectul se deplasa pe aceeaşi stradă cu persoana vătămată, când la un moment dat a venit în ritm alert către aceasta, i-a rupt lănţişorul din material galben ce-l avea la gât, însă nu a reuşit să-l sustragă, acesta rămânând prins de bluza femeii, care de asemenea a fost ruptă.
În încercarea lui de a scăpa de organele de poliţie ajunse la faţa locului în scurt timp, tânărul şi-a abandonat şapca purtată pe cap şi bluza de culoare albă, pentru a nu fi recunoscut. Articolele vestimentare au fost găsite şi ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.
Suspectul a fost reţinut pentru 24h urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

***

K.I. Ivan, suspect de comiterea tentativei de tâlhărie asupra unei femei care se deplasa pe strada Dâmboviţa, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, care a emis ordonanţa privind obligarea de a nu părăsi localitatea  pe durata a 29 de zile, începând cu data de 08.09.2012.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.