Italienii cauta parteneri de afaceri la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.03.2014 11:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu Veneto Promozione S.c.p.A., organizeaza la Timisoara, in perioada 25 - 26 martie 2014, un parteneriat de afaceri romano-italian, cu participarea unui numar de 7 firme italiene din regiunea Veneto.  

Domeniile de activitate ale acestora sunt: constructii, proiectare, arhitectura, dezvoltare imobiliara, comert cu materiale de constructii si materiale pentru izolatii, impermeabilizari, comert cu materiale pentru amenajari spatii verzi, inginerie peisagistica, comert cu serpentine pentru boilere, comert colectori solari termali, sisteme de curatare profesionala cu gheata (masini de sablat criogenice).
Firmele italiene doresc colaborare cu firme romanesti sub diferite forme: creare de societati mixte sau birouri/agentii de reprezentare, transfer de tehnologie, distributie, vanzare directa.   

Intalnirea conducerii CCIAT cu membrii delegatiei italiane va avea loc in data de 25 martie 2014, ora 9, in Sala Dunarea a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, dupa care firmele italiene se deplaseaza la sediul firmelor romanesti care isi exprima interesul de colaborare.
Nu se percepe taxa de participare pentru acest eveniment.
Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0256-490771/2, 0374160916, e-mail: cbelei@cciat.ro, Claudia Belei – consultant cameral. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.