Italienii construiesc aquaparkul TIMARINA, o insula de vis aproape de TIMISOARA. Vezi FOTO!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.11.2016 13:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Proiectat de o firma italiana, lider in realizarea parcurilor acvatice, TIMARINA se doreşte a fi o

insula plina de distractii, parc acvatic indoor-outdoor, situat intr-o zona limitrofa a orasului, care

in acest moment nu exista la Timişoara, data estimata de realizare a proiectului fiind anul 2019.

Timarina se doreşte a fi realizat in traditia italiana a Neverland-ului, insula imaginara in care

actioneaza personajul Peter Pan conceput in 1904 de James Matthew Barrie.

Valoare investitie – cost de construire: circa 30.000.000 Euro
Venituri medii estimate – conform plan de afaceri consolidat: circa 19.000.000 Euro / an

 Aquaparkul TIMARINA va fi construit pe o zona de 110.000 mp, va fi dotat cu o zona indoor de circa 7.000 mp, o zona outdoor de circa 50.000 mp, un hotel de 5 stele cu 60 de camere, un hotel de 3 stele dotat cu 175 camere, spa, 3 restaurante, sali de conferinta moderne, discoteca, music arena cu o capacitate de 23.000 persoane si o parcare generoasa, cu o capacitate de 2.000 de locuri. Amplasata foarte aproape de oras, zona este deservita comod de mijloacele publice de transport.

 

Complexul TIMARINA INDOOR...

 

... reprezinta o atractie deosebita tot timpul anului, atat pentru timisoreni cat si pentru turisti. Fiind conectata direct cu hotelul de 5*, va functiona si ca o zona VIP pentru turistii cazati in hotel.

In cadrul complexului indoor, va functiona si un club - TIMARINA BAY CLUB - care va reprezenta un magnet pentru cei care cauta distractie si muzica live, tot timpul anului. Data estimata de realizare a proiectului: anul 2019.

 

Live Music Arena...

 

... va avea o capacitate de 23.000 de persoane si o scena de mari dimensiuni care va permite organizarea unor evenimente live de anvergura, cu artisti renumiti. Este o necesitate pentru Timisoara si un centru de distractie care va atrage artisti si vizitatori din toata Romania si nu numai, considera proiectantii Timarina.

Hoteluri de 5 şi de 3 stele

 

Prezenta Hotelului Khamsin de 5* in incinta complexului si apropierea de aeroportul timisorean va facilita organizarea acestor evenimente. Construit in aproprierea complexului indoor, de care este legat direct, avand o capacitate de 60 de camere de lux, hotelul de 5 stele este ca o piatra pretioasa care vine sa imbogateasca si sa infrumuseteze complexul Timarina.

Desigur, prezenta Live Music Arena va atrage evenimente live de mare anvergura iar artistii si suita lor vor fi cazati, bineinteles, la hotelul de 5 stele. Sali de conferinta moderne, restaurante selecte si posibilitatea petrecerii unui sejur de neuitat reprezinta o atractie pentru persoanele cu posibilitati financiare, de a vizita hotelul.

Fondatorii INTRUST au gandit acest complex ca un tot unitar, care satisface cele mai inalte cerinte. Data estimata de realizare a proiectului: anul 2018.

Hotelul de 3 stele din cadrul complexului TIMARINA, cu o capacitate de cazare de 175 de camere, confera posibilitatea petrecerii unui sejur la aquapark pentru toti turistii, indiferent de posibilitatile financiare. Pachetele de sejur cu intrare la aquapark inclusa, vor constitui o premiza ca acest complex sa aiba vizitatori tot timpul anului. Se pot organiza vacante cu cazare inclusa pentru perioada de vara (indoor + outdoor) sau doar pentru cea de iarna (indoor). Data estimata de realizare a proiectului: anul 2019.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.