Jaf la drumul mare intre Checea si Carpinis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.05.2013 14:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La data de 16 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, beneficiind de sprijinul celor din cadrul Poliţiei Oraşului Jimbolia şi Secţiei 2 Timişoara au reuşit depistarea şi identificarea unui bărbat suspectat de comiterea unei tâlhării.
În cursul zilei de 13 mai a.c., poliţiştii oraşului Jimbolia au fost sesizaţi despre faptul că o persoană necunoscută a deposedat-o prin violenţă pe K. Ana, de 27 de ani, din  Timişoara, de trei inele, un lănţişor din aur şi 230 de lei, în timp ce aceasta se deplasa pe drumul comunal 215, între localităţile Checea şi Cărpiniş.
Prejudiciul creat persoanei vătămate este de aproximativ 3000 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit în cursul, zilei de ieri, depistarea şi identificarea lui F. Teofil, de 33 de ani, din Comloşu Mare, suspectat de comiterea faptei.
Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Timişoara, pe un câmp din zona Buziaşului, unde acesta avea un adăpost improvizat.
F. Teofil a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă calificată.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.