Jazzissimo Club

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.04.2012 16:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - JAZZISSIMO CLUB: cea mai nouă destinaţie citadină vine cu doza zilnică de stil, cultură şi plăceri, în Bastionul Theresia (str, Hector nr. 1), se va deschide vineri, 20 aprilie, de la ora 20.
Ceva de care Timişoara avea nevoie, ceva la care oamenii ei visau, un loc care răspunde celor mai rafinate aşteptări. Un concept nou, în care stilul e dat de cultură, un spaţiu chic, cu detalii care dau savoare fiecărei clipe, o atmosferă în care senzualitatea muzicii, nostalgia filmului alb/negru, misterul teatrului, aroma cafelei şi savoarea delicateselor mediteraneene se îmbină în doze menite a instaura dependenţa de civilizaţie. Pe scurt, un loc cum a visat Parisul are acum Timişoara.

JAZZISSIMO Lounge music&moovie înseamnă, pe harta mondenităţii, două spaţii distincte. Un salon englezesc de 50 de locuri, destinat muzicii live (jazz, blues, clasic, pop) şi teatrului de club, dotat cu un sistem de sonorizare de excepţie, cu un pian Yamaha nou, tobe Gretsch Catalina Jazz. Aici muzica nu se termină niciodată: piano bar în fiecare zi, iar la sfârşit de săptămână, negreşit, concert de band. Salonul Lounge are 100 de locuri şi amtosferă chill-out, muzică ambientală. Aici în fiecare seară rulează, pe TV WALL, un film mut, iar duminica se deschide lumea de celuloid: Cinemateca de la ora 12. O terasă generoasă face cu ochiul zilelor însorite, serilor răcoroase, orelor prietenoase.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.