Judetul Timis: Strategie de dezvoltare economico-sociala cu miros de PSD

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.11.2015 12:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 25 noiembrie 2015, ora 10, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17, cu urmatoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea Strategiei si a Programului Strategic de Dezvoltare Economico - Sociala a Judetului Timis pe perioada 2015 - 2020/2023 precum si a Planului de Actiune al Judetului Timis pentru perioada 2015 - 2016 pentru pregatirea promovarea si implementarea proiectelor de investitii.
2. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui imobil din domeniul public al statului in domeniul public al Judetului Timis.
3. Proiect de hotarare privind solicitarea de trecere a unui imobil din domeniul public al statului in domeniul public al Judetului Timis.
4. Proiect de hotarare privind propunerea aprobarii cumpararii imobilului situat in Municipiul Timisoara, bd. General Dragalina, nr. 2, sediul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Dumitru Ciumageanu” Timisoara.
5. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea anexei la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr. 113/2015 privind aprobarea obiectivelor de interes judetean la care se executa paza prin Directia de Prestari Servicii Timis.
6. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
7. Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
8. Proiect de hotarare privind modificarea normativului privind dotarea cu autovehicole si consumul lunar de carburanti.
9.  Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a contractului de inchiriere nr. 12150/01.10.2013 incheiat intre societatea ENERGOSOPHIA SRL si Consiliul Judetean Timis.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea facturarii de despagubiri pentru folosirea unor parcele din Parcul Tehnologic si Industrial Timisoara de catre societati care nu au incheiate contracte de concesiune sau inchiriere cu Judetul Timis.
11. Proiect de hotarare privind propunerea de revocare a Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 44/25.02.2015 privind aprobarea preluarii contractului de concesiune nr. 5130/20.04.2006 incheiat intre Consiliul Judetean Timis si Societatea „Trim Line” SRL, de catre Societatea „The Black Rock 2013” SRL.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al Judetului Timis pe anul 2015.
13. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a cofinantarii necesare executarii lucrarilor de asfaltare si modernizare pentru unele drumuri judetene prin programul Programul National de Dezvoltare Locala 2014-2016.
14.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a indicatorilor tehnico-economici aferenti Documentatiei de Avizare pentru Lucrari de Interventii pentru obiectivul de investitie "Largire la 4 benzi de circulatie pe DJ 592 Timisoara - Mosnita Noua”.
15.  Proiect    de    hotarare privind propunerea de aprobare a indicatorilor tehnico-economici aferenti Documentatei de Avizare pentru Lucrari de Interventii pentru obiectivul "I.B.U. pe DJ 592D Hitias - Bacova, km 25+568,50 - 34+026,50, L=8,458 km”.
16.  Proiect de hotarare privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Apa - Canal Timis.
17.  Proiect de hotarare privind aprobarea planului de ocupare al functiilor publice al Directiei de Evidenta a Persoanelor Timis pe anul 2016.
18.  Proiect de hotarare privind aprobarea planului de ocupare al functiilor publice al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis pe anul 2016.
19.  Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Judetului Timis pentru efectuarea demersurilor in vederea dizolvarii si lichidarii Societatii UBIT S.R.L.
20.  Proiect de hotarare privind aprobarea componentei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Timis.
21.  Intrebari. Interpelari

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.