Kaufland deschide PRIMUL MAGAZIN in LUGOJ

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.02.2017 16:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Kaufland deschide marţi, 21 februarie, primul magazin din municipiul Lugoj, acesta fiind cel de-al 113-lea din reţeaua sa din Romania.
 
Noul magazin este amplasat pe strada Timişorii, nr. 131, are o suprafaţa de vanzare de 2900 metri patraţi şi propune clienţilor o gama diversificata de produse de calitate, la preţuri reduse.
Magazinul va fi deschis de luni pana sambata intre orele 8:00 – 21:00 şi duminica intre orele 8:00 – 18:00.
Parcarea hipermarket-ului cuprinde 205 locuri pentru autoturisme şi este dotata cu rastele pentru biciclete.
 
Odata cu deschiderea magazinului, Kaufland creeaza aproximativ 80 de noi locuri de munca şi işi consolideaza poziţia de cel mai mare angajator din Romania.
Raioanele magazinului includ: legume şi fructe, produse proaspete cu servire asistata, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare şi drogherie.
De asemenea, noul magazin este prevazut cu un punct Grill, unde clienţii pot lua rapid o masa gustoasa.

Interiorul hipermarketului este amenajat in conformitate cu standarde moderne, oferind o atmosfera placuta pentru cumparaturi.
In plus, magazinul beneficiaza de o instalaţie de incalzire ecologica, care economiseşte resursele naturale prin recuperarea caldurii de la instalaţia frigorifica.
Kaufland işi respecta angajamentul faţa de mediu prin investiţii sustenabile, utilizand doar energie verde, din surse regenerabile.
Locuitorii oraşului Lugoj vor fi aşteptaţi in fiecare saptamana cu oferte promoţionale şi un sortiment variat de produse. Kaufland asigura prospeţimea produselor prin trasee scurte de aprovizionare şi livrari zilnice de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, oua etc.  

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in 7 ţari, aflandu-se in topul celor mai doriţi angajatori din ţara.
Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la Categoria Locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.