La Aeroportul Timisoara, parcare automata, plata ... englezeasca

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2013 12:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Scurtarea timpului de aşteptare pentru plata parcării. Aceasta a fost una din probleme ridicate de cei care vin cu maşina la aeroport.
Pentru ca perioada de aşteptare pentru a achita la ghişeu contravaloarea tichetului de parcare era destul de îndelungată, conducerea Aeroportului Internaţional Timişoara – Traian Vuia a decis implementarea unui sistem care să eficientizeze aceasta activitate.
Astfel, s-a reuşit achiziţionarea unei „case automate” de plată a parcării.
Automatul pentru plata electronică a parcării funcţionează în clădirea aerogării de interne.
Interfaţa grafică între utilizator şi automatul de plată a parcării este prietenoasă, având un ecran LCD Touchscreen care determină folosirea ei cu uşurinţă.
Plata se poate face folosind bancnote de 1, 5, 10 şi 50 lei, dar şi monede de 10 şi 50 de bani.
Limba de funcţionare este engleza, dar se lucrează la o interfaţă de selecţie unde se poate opta şi pentru limba română.
Sistemul dispune şi de un generator de rezervă în cazul unei căderi de curent, astfel încât să nu fie afectată buna funcţionare a automatului de plată a parcării.
Casa de plată automată a parcării va funcţiona în paralel cu sistemul existent în prezent, cu operator.
“Punerea în funcţiune a acestui nou sistem de plată a parcării va reduce substanţial timpul petrecut până acum pentru achitarea parcării. Încercăm în permanenţă să îmbunătăţim infrastructura astfel încât să creştem gradul de mulţumire a celor care vin în aeroport.  Vorbim acum de un sistem complex de management al parcării care a fost implementat în acest an şi care a avut mai multe etape, culminând cu punerea în funcţiune a acestui automat de plată a tichetelor de parcare.”, spune directorul Aeroportului Internaţional Timişoara – Traian Vuia, Dan Idolu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.