La Consiliul Judetean s-a coborat militaria din pod

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 16.07.2012 13:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, şi-a făcut debutul în Sala Verde a Palatului Administrativ, la întâlnirile aproape săptămânale cu jurnaliştii. Şi are multe pe cap.
De la reducerea termenului de 30 de zile pentru a rezolva problemele cetăţenilor, la constituirea consiliului consultativ privind investiţiile şi crearea de locuri de muncă, de la punerea pe picioare a deponeului de la Ghizela, până la preşedinţia DKMT şi faptul că judeţul Hunedoara nu prea mai vrea să fie euroregional.
Ar mai fi şi investiţia cu canalul Bega de la Sânmihaiu, cu miniportul de la Solventul şi cu amenajarea canalului pentru vaporaşe, dar şi a pistei pentru biciclete.
Pentru cei care-şi fac probleme că Timişoara va rămâne fără apă, preşedintele CJT îi asigură că pot dormi liniştiţi, pentru că şi dacă ar fi 3 luni fără precipitaţii, apa de la Surduc poate acoperi necesarul pentru a alimenta Timişoara.
În plus, "desfiinţarea şcolilor nu se va mai face din punct de vedere politic". Se va face din punct de vedere ... pragmatic.
Pe de altă parte, gata cu vânzoleala prin Consiliul Judeţean. Poarta 2 a fost blocată la ordinul noului comandant al navei judeţene, făcându-se astfel ceva economii la bugetul Timişului. Şi cum era vânzoleală mare, nimeni nu mai poate părăsi corabia fără biletul de voie obţinut cel puţin de la şeful de serviciu la care activează.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.