La Consiliul Judetean se munceste. Vezi la ce!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.06.2014 11:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta  ordinara in  data de 25 iunie 2014, de la ora 10, in sala consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi:
1. Proiect de hotarare privind actualizarea Monografiei economico-militare a judetului Timis.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii unor spatii in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
3. Proiect de hotarare pentru aprobarea prelungirii contractului de inchiriere nr. 9101/02.07.2009 incheiat intre Judetul Timis si Societatea Improdcom S.R.L.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui “Complex spitalicesc de excelenta in regim de investitie si exploatare public-privat”.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea dezlipirii unui imobil proprietate publica a Judetului Timis.
6. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate special unor operatori de transport rutier.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al Judetului Timis pe anul 2014.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea ocuparii de catre Societatea Nico Green Energy Doi S.R.L. a unei portiuni din DJ 593 km 4+205.
9. Proiect de hotarare pentru desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Consiliul Consultativ al Inspectoratului Scolar Judetean Timis.
10. Proiect de hotarare privind desemnarea unor reprezentanti ai Judetului Timis in Consiliul de conducere al Directiei de Prestari Servicii Timis.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea Strategiei judetene Antidrog Timis 2014-2020 si a Planului de actiune 2014-2016 pentru implementarea Strategiei.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui Acord de colaborare intre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui Acord de colaborare intre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis si Societatea Profiles International S.R.L.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii componentei nominale a unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.
15. Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.