La Consiliul Judetean Timis incep dansurile strategice. Scapa cine poate!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 15.07.2016 13:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 22 iulie, ora 10.00, in Sala Multifunctionala a Palatului Administrativ.
Ordinea de zi a sedintei este urmatoarea:
1. Proiect de hotarare privind constatarea incetarii de drept a mandatului unui consilier judetean.
2. Proiect de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean si completarea componentei unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.
3. Proiect de hotarare privind propunerea de declarare a utilitaţii publice cu  privire la terenul  in suprafaţa de 3.769 mp situat in Timişoara, Str. Bistrei, nr.5, inscris  CF nr.409017 Timişoara, nr.top 8055/1/2.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea completarii şi modificarii Hotararii nr. 1/2016 a Consiliului Judeţean Timiş privind stabilirea unor masuri privind  blocul de locuinţe situat in Timişoara, str. Martir Marius Ciopec, nr. 3.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
6. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea incetarii contractului de concesiune nr. 16995/23.12.2015 incheiat de Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si Societatea The Black Rock 2013 S.R.L.  
8. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unei Conventii intre Judetul Timis si Societatea CKT Imoinvest S.R.L. pentru utilizarea drumului de acces din cadrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea incetarii contractului de inchiriere nr. 16437/15.12.2015 incheiat de Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si Societatea Acapela Eventum S.R.L.  
10. Proiect de hotarare privind aprobarea completarii Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 223/2015 de aprobare a tarifelor pentru unele servicii de interes judetean.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de restructurare al Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatica Gavojdia din structura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea completarii Regulamentului de Organizare si Functionare a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Comisiei pentru Protectia Copilului Timis.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Timis.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea finantarii  unor structuri sportive in anul 2016.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea platii cotizaţiei datorate de Judetul Timis catre Asociatia “Timisoara, Capitala Culturala Europeana”
17. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Timis.
18. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis in Adunarea Generala a Asociatiei pentru Managementul Energiei Timis.
19. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Apa - Canal Timis.
20. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Judetul Timis.
21. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Vest pentru managementul situatiilor de urgenta – ADIVEST.
22. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului asiguratilor, delegat din partea Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis in Adunarea reprezentantilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
23. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis in Consiliul de Administratie al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis.
24. Intrebari,  interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.