La CONSILIUL JUDETEAN TIMIS se lucreaza. Pe o singura BANDA, ca pe Centura TIMISOARA Sud!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.05.2017 12:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Preşedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a emis dispoziţia de convocare a CJT in şedinţa  ordinara, care va avea loc in 30 mai, cu incepere de la ora 10.00, in Sala Multifuncţionala a Palatului  Administrativ.

Ordinea de zi a şedinţei este urmatoarea:

       Proiect de hotarare privind solicitarea trecerii unui imobil din domeniul public al Statului  Roman şi folosinţa Ministerului Afacerilor Interne prin Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de  Frontiera Timişoara in domeniul public al judeţului Timiş şi in administrarea Consiliului Judeţean  Timiş.
     Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii şi completarii Anexei la Hotararea Consiliului  Judeţean Timiş nr.113/2015 pentru aprobarea obiectivelor de inters judeţean la care se executa paza  prin Direcţia de Prestari Servicii Timiş, cu modificarile şi completarile ulterioare.
    Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii şi completarii Normativului privind dotarea cu  autovehicule si consumul lunar de carburanti.
     Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public  de persoane prin curse reglate speciale unor operatori  de transport rutier.
     Proiect de hotarare privind aprobarea modificari Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 267/2016  de aprobare a tarifelor pentru unele servicii de interes judetean in anul fiscal 2017.
     Proiect de hotarare pentru aprobarea modificarii Anexei nr.2 la Hotararea Consiliului Judetean  Timis nr.89/2017 privind aprobarea structurii organizatorice a Directiei de Prestari Servicii Timis.
    Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Muzeului Naţional al Banatului.
      Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Hotararii Consiliului Judeţean Timiş  nr.172/31.08.2016 privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Timiş in Consiliile de  Administraţie ale unitaţilor de invaţamant special.
    Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judeţului Timiş in Comitetul Judeţean  pentru implementarea Planurilor Regionale de Servicii de Sanatate, aprobate prin Ordinul Ministrului  Sanataţii nr.1376/2016, componenta a Strategiei Naţionale de Sanatate 2014-2020.
    Proiect de hotarare privind aprobarea contractelor de mandat pentru reprezentarea intereselor  Judeţului Timiş in adunarile generale şi consiliile de administraţie şi conducere ale societaţilor,  instituţiilor de cultura  şi ale altor entitaţi la care Judeţul Timiş deţine acţiuni, are interese de  natura patrimoniala sau este membru cu drepturi depline.
     Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.