La Consiliul Local, Timisoara e pentru moftangii...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.06.2014 17:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - O noua şedinţa la Consiliul Local din Timişoara şi cam aceeaşi poveste.
Primarul Nicolae Robu a venit, ca de obicei, cu inca o gramada de proiecte de hotarare pe lista suplimentara.
Deşi lista suplimentara ar trebui sa cuprinda numai proiecte de hotarare urgente, de stricta necesitate şi aparute in ultimul moment, primarul Nicolae Robu a transformat aceasta stare de lucruri intr-o meteahna.
Au fost şi şedinţe de Consiliu Local cand lista suplimentara a fost mai lunga decat ordinea de zi propriu-zisa, cand consilierii locali au votat proiecte de hotarare fara sa fi citit macar denumirea proiectului de hotarare.
Amuzant este ca pana mai ieri cei care şi-au exprimat clar decizia de a nu mai vota proiectele de hotarare suplimentare au fost consilierii locali de la PDL.
Acum, ca au semnat protocolul cu PNL şi PNŢCD, PDL poate vota şi ”urgenţele” lui Nicolae Robu, fara nici o grija şi datorie administrativa faţa de municipiul Timişoara şi cetaţenii oraşului.
Pe de alta parte, consilierii locali PSD au votat pana in prezent la modul en-gros şi cu entuziasm patriotic tot ce a pus pe masa primarul Nicolae Robu.
Numai ca divorţul dintre PSD şi PNL s-a oficializat, aşa ca PSD a trecut la represalii şi a refuzat sa voteze proiectele de hotarare de pe lista suplimentara a lui Nicolae Robu. Chiar a parasit şi sala de şedinţe.
De aceasta data, gaşca PSD-ului fiind mai numeroasa, primarul Nicolae Robu nu a mai reuşit sa rezolve ceva doar tratand cu indiferenţa, cum a facut cu cei de la PDL, şi chiar a ramas cu cateva proiecte de hotarare in sertarul pentru şedinţa viitoare de Consiliu Local.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.