La monumentele istorice din Timisoara au inceput sa le creasca... turnulete

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.07.2014 17:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au efectuat verificari pe str. Mihail Kogalniceanu nr.21, unde exista un imobil aflat in categoria monumentelor istorice şi al carui proprietar a efectuat unele modificari fara a deţine autorizaţie.
De altfel, imobilul respectiv a mai facut obiectul unor verificari in primavara anului trecut cand s-a constatat ca persoana care deţine 75 % din imobil a executat fara autorizaţie de construire lucrari de modificare a construcţiei existente, constand in desfiinţarea lucarnelor şi montarea de turnuleţe pe acoperiş, desfiinţarea unor ziduri interioare şi a unor goluri de ferestre, precum şi desfiinţarea şi reconstruirea imprejmuirii din curtea comuna.
La vremea respectiva, au fost sesizate organele de urmarire penala competente cu solicitarea de a dispune oprirea executarii lucrarilor pe tot parcursul procesului penal, cazul fiind in curs de cercetare, deoarece conform Legii 50/1991 republicata fapta constituie infracţiune.
La reverificarea de zilele trecute, ca urmare a constatarii neopririi lucrarilor, s-a intocmit un proces-verbal de constatare in vederea completarii dosarului penal existent.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.