La ORDINUL lui TERENTE, PREFECTURA si CONSILIUL JUDETEAN PSD TIMIS sar la beregata ENEL!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.09.2017 15:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Ca ENEL işi bate joc de mult timp ce cetaţeni, intrerupand deseori fara sa anunţe energia electrica şi cauzand deteriorari repetate la toate aparatele electrice care se afla pe la casa omului, de amintit mai ales frigiderul şi calculatorul, nu s-au sesizat organele de partid şi de stat. Dar cand prim-ministrul Romaniei are o problema cu ENEL, hop sar şi trubadurii pesedişti, de la Prefectura pana la Consiliul Judeţean Timiş... Ca tot vorbeşte lumea (PSD, evident) de condiţii normale de viaţa pentru secolul XXI...

INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢUL TIMIŞ & CONSILIUL JUDEŢEAN TIMIŞ:

”Consideram intolerabil ca la trei zile de la furtuna de duminica, 17 septembrie, in judeţul Timiş sa mai existe 121 de localitaţi nealimentate cu energie electrica. Sunt, la ora actuala, aproape 4.500 de timişeni care nu au locuinţele alimentate cu energie electrica, li se altereaza mancarea, nu au condiţii minime de trai. Asta, ca sa nu mai vorbim de instituţiile de invaţamant, de dispensare sau alte unitaţi medicale in care se distrug vaccinurile, de spitalele in care actul medical este periclitat, iar sanatatea timişenilor este in pericol. 

Atitudinea ENEL DISTRIBUŢIE BANAT este incalificabila. In aceste condiţii, vorbim de rea intenţie sau incompetenţa, iar atitudinea sfidatoare a ENEL este pe punctul de a scoate oamenii in strada. Exista semnale din partea mai multor primari din judeţul Timiş care ne-au informat ca timişenii vor sa protesteze la adresa furnizorului de energie.
Am facut solicitari catre Ministerul Energiei, ne-au trimis echipe de sprijin de la alte sucursale ENEL din ţara, insa, cu toate acestea, lucrurile nu se mişca.
Inca de luni, 18 septembrie, prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a cerut ENEL, in cadrul Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţa Timiş, sa acţioneze pentru reluarea alimentarii cu energie electrica a tuturor localitaţilor şi s-a promis ca in doua zile nu vor mai exista localitaţi nealimentate in judeţul Timiş. Marţi, 19 septembrie, premierul Mihai Tudose a cerut ENEL, din nou, in cadrul altui Comandament Judeţean pentru Situaţii de Urgenţa Timiş sa urgenteze remedierea defecţiunilor, declarandu-se profund nemulţumit de modul de intervenţie al companiei.
Din informaţiile primite de la primari ai localitaţilor timişene şi, de asemenea, de la cetaţeni, la orice “adiere” de vant se produc intreruperi in furnizarea curentului electric.
Cerem, inca o data, public, companiei ENEL, sa ia de urgenţa masurile necesare pentru ca toate localitaţile din Timiş şi toţi cetaţenii acestui judeţ sa beneficieze de curent electric şi de condiţii normale de viaţa pentru secolul XXI. Este intolerabil ca de trei zile, mii de locuitori ai judeţului sa traiasca la lumina lumanarilor, şi asta din cauza incompetenţei ENEL”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.