La Prefectura vin mai devreme sarbatorile de iarna

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.11.2015 15:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Vineri, 27 noiembrie 2015, ora 10, in Sala Revoluţiei din cadrul Palatului Administrativ Timişoara, va avea loc şedinta Colegiului prefectural al judetului Timis cu urmatoarea ordine de zi:
1. Informare privind masurile de supraveghere sanitara veterinara in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna, in domeniul igienei şi sanataţii publice sanitare veterinare.
2. Informare privind verificarea modului de comercializare a produselor specifice sarbatorilor de iarna şi programul efectuarii controalelor in perioada sarbatorilor de iarna.
3. Informare privind masurile pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţa publica pe raza judeţului Timiş in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna.
4. Proiect de hotarare pentru aprobarea ”Planului comun de acţiune privind coordonarea activitaţilor specifice sarbatorilor de iarna, intreprinse in judeţul Timiş, pentru protejarea sanataţii şi siguranţei cetaţenilor, in perioada premergatoare şi in timpul sarbatorilor de iarna, al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş”.
5. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.