La Timisoara, gramul de cocaina se vinde cu 100 euro

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.10.2014 15:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Timis si procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 13 perchezitii, la membrii unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri de mare risc.

Azi, 16 octombrie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara si procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara efectueaza 13 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, la persoane banuite de trafic de droguri de mare risc.
La activitati participa si politisti din cadrul  I.P.J Timis, un echipaj canin de la Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Timisoara si jandarmi.
Din cercetari a reiesit ca cei cinci membri ai gruparii infractionale, cu varste intre 34 si 49 de ani, ar fi aprovizionat si intermediat tranzactii de cocaina consumatorilor din Timisoara, in special celor care frecventau cluburile si discotecile din municipiu.
Drogurile ar fi fost distribuite si la nivel stradal, pretul unui gram de cocaina fiind de 100 de euro.
In cauza, vor fi puse in aplicare 23 de mandate de aducere, persoanele identificate urmand a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.