La Timisoara se anunta cel mai mare spectacol de iluzionism din Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.06.2013 17:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Miercuri, 19 Iunie 2013, începând cu ora 20, la Casa Tineretului din Timişoara, are loc premiera a ceea ce se anunţă cel mai mare spectacol de iluzionism ţinut vreodată în România, susţinut de magicianul Lorenzo-Cristian, semifinalist al primei ediţii de la  concursul „Românii au Talent”.
Ca şi magician, Lorenzo-Cristian a susţinut deja show-uri de magie precum:  Mari Iluzii, Close UP şi Stand UP, în Ibiza, Londra, Madrid, Barcelona, Austria şi România. Experienţa acumulată de-a lungul anilor, în spectacolele susţinute, l-au ajutat pe artist să creeze şi să pună în scenă cele mai moderne şi inexplicabile numere de iluzionism (apariţii / dispariţii persoane şi obiecte, levitaţii etc.)
Cel mai important pas al carierei sale a avut loc la Londra, în 2 aprilie 2009, unde a trecut toate etapele de examinare pentru a intra în cea mai prestigioasă organizaţie a magicienilor profesionişti din Europa, faimosul The Magic Circle.
Astfel, Lorenzo-Cristian este primul şi deocamdată singurul român care a devenit membru al acestei organizaţii mondiale.
Spectacolul de iluzionism de la Timişoara va fi unul interactiv şi este potrivit pentru oameni de orice vârstă.
Reprezentaţii vor avea loc şi în zilele de 25, 26, 27 iunie 2013, tot la Casa Tineretului.
Biletele pot fi achiziţionate de la Casa Tineretului din Timişoara, iar preţul unui bilet variază între 35 şi 60 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.