La Universitatea de Vest se cauta un print si o printesa...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.10.2014 19:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara  - Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara va invita miercuri, 22 octombrie 2014, de la ora 22:00, in Heaven the Club, la Balul Bobocilor UVT 2014, eveniment ce va pune in valoare cultura autohtona şi talentul celor 18 candidaţi pentru titlul de Miss şi Mister UVT.

Balul Bobocilor de anul acesta are ca tema basmul romanesc, fapt care ii va da un caracter inedit din mai multe puncte de vedere, atat vestimentare, cat şi in ceea ce priveşte felul probelor.
Fiecarei perechi i-a fost repartizat un basm romanesc pe care sa il puna in scena intr-un mod cat mai sugestiv şi prin care sa scoata in evidenţa povestea, eroii şi alte aspecte specifice lumii fantastice a basmelor. Harap-Alb, Praslea cel Voinic, Fat-Frumos cu Parul de Aur, Zana Munţilor şi alţi mulţi prinţi şi prinţese din cele mai cunoscute povesti romaneşti vor incerca sa incante cu prezenţa lor  scenica şi diferitele talente pe care le au.
Pana in seara balului se desfaşoara, de asemenea, şi un concurs de popularitate, in urma caruia va fi desemnat cel mai vestit „prinţ” şi cea mai vestita „prinţesa” a Universitaţii de Vest din Timişoara.
Cei 18 concurenţi trebuie sa işi convinga toţi prietenii sa ii voteze, dand un like pozei lor pe pagina de Facebook OSUT Timişoara.
Cel şi cea care vor strange cele mai multe voturi, vor primi titlul de Miss şi Mister Popularitate.
Fiecare bilet achiziţionat aduce şi sansa de a participa la tombola organizata in seara balului.
Astfel, la intrare fiecare oaspete va primi un talon pe care il va completa.
Extragerea taloanelor norocoase va avea loc la finalul balului.
„Ca in fiecare an, OSUT pregateste pentru boboci cel mai important eveniment al acestei toamne si al inceputului de an universitar, Balul Bobocilor. Pentru ca toate activitatile OSUT incearca sa transmita si un mesaj educativ societatii, anul acesta propunem o reintoarcere la valorile traditionale si o redescoperire a basmelor populare romanesti, incercand sa dam o replica globalizarii tot mai alerte pe care o traverseaza societatea actuala, mesaj care speram sa ajunga la colegii noştri şi sa le inspire dorinţa de a schimba ceva.” - spune Vlad D. Chereches, presedinte OSUT
Şi cum orice poveste se incheie cu o petrecere, au fost invitaţi doi „crai” vestiţi pentru a ne incanta auzul, anume Adrian Sina (ex. Akcent) şi Mike F (ex. Fratziman).
Biletele pentru bal costa 20 de lei in avans sau 25 de lei in seara balului (direct de la intrare) si se pot achiziţiona din sediul OSUT (UVT, etajul II, camera 247).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.