L-ai vazut? Suna la 112!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.01.2013 14:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La sediul poliţiei s-a prezentat J. VIORICA, din Timişoara care a sesizat că în data de 03 ianuarie 2013, în jurul orei 13.00 concubinul ei, POPIŢA MARIUS  ADRIAN, de 31 de ani, a plecat de lângă ea în timp ce se aflau la cumpărături într-un supermarket din Timişoara şi nu s-a mai întors.
S-a apelat la paza magazinului, iar în urma vizionării filmărilor, s-a constatat că bărbatul a părăsit singur magazinul.
POPIŢA MARIUS  ADRIAN, avea asupra sa actele de identitate şi o anumită sumă de bani, pe care acesta a extras-o de la o bancă din Arad, după ce a părăsit magazinul.
Ulterior au fost efectuate verificări la spitalele din Timişoara, la Poliţia de Frontieră, au fost contactate telefonic rudele persoanei în cauză şi alţi cunoscuţi, dar nu s-a putut afla ceva despre acesta.

Semnalmente: înălţime: 1,80-1,89 cm; 80-89 kg; faţa ovală, frunte mijlocie,ochi căprui mijlocii, piele albă, părul şaten, început de calviţie, buze subţiri, nas cârn mijlociu, corpolenţă atletică, are o cicatrice în spatele urechii stângi şi cicatrice în zona dorsală.
Îmbrăcăminte: la data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă sport de culoare neagră cu inscripţie verde NO PEAR, pantalon blue-jeans de culoare albastră, bluză de culoare închisă şi ghete de culoare negru cu maro.

Cei care pot oferi detalii cu privire la bărbat sunt rugaţi să apeleze serviciul de urgenţă 112.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.