L-ai votat? Hai la o cafea. Nu l-ai votat? Hai la injurat...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.06.2015 12:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa o intrerupere de aproape o luna datorata participarii la diverse activitaţi in Parlamentul European, Mircea Diaconu continua ocolul Romaniei, la bordul autoturismului ARO-10 galben, pentru a raspunde astfel solicitarilor primite de la simpatizanţii şi susţinatorii sai, dar şi pentru a-şi onora promisiunea facuta in urma cu un an, pe timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare.
In cea de-a treia şi ultima etapa a turneului sau, Mircea Diaconu va reveni in municipiul Timişoara, in Piaţa Operei (capatul str. Maraşeşti) luni, 29 iunie 2015, ora 12.

Mircea Diaconu ii invita la intalnire pe cei care l-au sprijinit in urma cu un an pentru strangerea semnaturilor necesare inscrierii in cursa electorala, precum şi pe toţi cei care doresc sa-l cunoasca.
Participantii vor avea posibilitatea sa afle noutaţi despre activitatea de pana acum şi despre proiectele de viitor ale europarlamentarului in forul legislativ european, vor asculta poveşti inedite de la Bruxelles şi Strasbourg, vor primi raspunsuri la intrebari care-i preocupa si isi vor putea impartasi preocuparile si proiectele.
Si toate acestea la o cafea.

In luna mai 2014, Mircea Diaconu a pornit intr-un tur al Romaniei, pentru 22 de zile, parcurgand 5.394 km şi intalnindu-se cu simpatizanţi din 60 de oraşe.
La alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 s-a clasat al patrulea dintre cele 15 partide şi 8 candidaţi independenţi inscrişi in cursa, obţinand 379.582 voturi, ceea ce a reprezentat 6,81% dintre voturile valabil exprimate.
In Parlamentul European Mircea Diaconu indeplineşte funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Cultura si Educaţie (CULT) şi este membru al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), grup politic in care a fost ales ca membru al biroului de conducere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.