Lectii de dezvoltare rurala in judetul Timis. Bla, bla...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.02.2014 13:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La Instituţia Prefectului, a avut loc o şedinţa de lucru cu secretarii unitaţilor administrative-teritoriale din judeţul Timiş.
Secretarii au fost informaţi despre modificarile aduse de OUG 4/20014 la legislaţia privind organizarea şi desfaşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, dar şi despre campania de informare in mediul rural privind dezvoltarea rurala a APIA Timiş.
In plus, au fost informaţi in ceea ce priveşte legislaţia incidenta situaţiilor de scoatere a terenurilor din circuitul agricol, precum şi legislaţia aplicabila administrarii paşunilor, informare susţinuta de reprezentantul Direcţiei Agricole Timiş, precum şi despre legislaţia incidenta in cazul aprobarii documentaţiilor de urbanism.

Campania de informare in mediul rural privind dezvoltarea rurala, care va avea loc in perioada 3-7 martie 2014, la nivelul judeţului Timiş, este adresata localitaţilor din mediul rural şi va aduce la nivelul comunitaţilor rurale din judeţ informaţii din domeniul agriculturii şi dezvoltarii rurale.
Sesiunile de informare se adreseaza administraţiei publice locale din mediul rural, agenţilor agricoli, promotorilor locali, responsabililor pe probleme de mediu, crescatorilor de animale, fermierilor, oamenilor de afaceri, cetaţenilor din mediul rural şi altor categorii interesate de pe raza administrativ-teritoriala a localitaţilor.
Programul campaniei va cuprinde pe 3 martie 2014 de la ora 10 - Deta şi de la ora 13 - Peciu Nou, pe 4 martie 2014 - ora 10 / Sannicolau Mare, ora 13 / Jimbolia, pe 5 martie 2014 - ora 10 / Lugoj, ora 13 / Recaş, pe 6 martie 2014 - ora 11 / Faget, pe 7 martie 2014 - ora 10 / Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.