Lectori de Harvard, patologie de Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.06.2014 14:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Profesori de la Harvard Medical School revin la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timişoara in cadrul unui eveniment devenit deja tradiţie.

Disciplina de Morfopatologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara organizeaza, in perioada 12-14 iunie 2014, cursul postuniversitar cu tema "Recent Advances in Cytopathology, Dermatopathology and Hematopathology”.
Manifestarea se desfaşoara sub egida “Pathology Days in Timisoara”, aflata la a patra ediţie.  
Prezentarile vor fi sustinute de lectori de prestigiu international: prof. David Wilbur, M.D., Harvard Medical School, Boston, SUA; prof. asoc. Robert Hasserjan, M.D., Harvard Medical School, Boston, SUA;  prof. asoc. Adriano Piris, M.D., Harvard Medical School, Boston, SUA.
Cursul abordeaza o tematica diversa si de interes din domeniul anatomiei patologice, propunandu-si sa realizeze o manifestare de inalt nivel stiintific.
Dintre temele abordate se afla aspecte citologice in leziunile glandulare si scuamoase ale colului uterin, patologia leziunilor melanocitare şi aspecte dificile in diagnosticul proliferarilor limfoide.
Evenimentul, care se adreseaza medicilor specialisti, primari si rezidenti de anatomie patologica, dermatologie si hematologie, va imbina aspectele teoretice cu elemente practice in cadrul seminariilor in care vor fi examinate şi discutate preparate histopatologice ale unor cazuri demonstrative sau dificile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.