Les Petits Ruisseaux la Cinemateca francofona

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.05.2012 15:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Aşa cum v-au obişnuit, Institutul francez din Timişoara, Lectoratul Francez din cadrul Universităţii de Vest şi asociaţia Hexagone vă invită în ultima miercuri a fiecărei luni la CINEMATECA FRANCOFONĂ, care vă aduce pe ecran o selecţie variată de filme francofone, pe toate gusturile. 

În această miercuri, 23 mai, ora 19:30, Universitatea de Vest - Aula Magna (bd. Vasile Pârvan nr. 4), Institutul francez vă invită la ultima ediţie a cinematecii francofone a anului universitar 2011-2012, fiind pregătit filmul Les Petits Ruisseaux, realizat de Pascal Rabaté şi adaptat după propria-i bandă desenată.
Pensionar şi văduv, Émile îşi petrece timpul între partide de pescuit pe malul Loirei şi discuţii cu prietenii la barul din sat. În acest timp, prietenul lui, Edmond, singur si în vârstă la rândul lui, nu uită să trăiască şi să-şi multiplice cu toată discreţia întâlnirile amoroase. După moartea prietenului său, Émile se redescoperă plin de dorinţe pe care le credea de multă vreme uitate.
Intrarea este liberă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.