Libanez prins cu spanacul expirat si cu fasolea galbena

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.03.2012 15:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au efectuat la data de 28 martie 2012, un control tematic la o societate comercială din Timişoara de unde au ridicat în vederea confiscăriipeste 3.000 de borcane cu fasole al căror termen de valabilitate era expirat.

Controlul a fost efectuat la un depozit din zona Fructus, unde au fost descoperite peste 3.000 de borcane cu fasole galbenă de 750 de ml fiecare cărora le expirase termenul de valabilitate şi spanac.
Administratorul societăţii comerciale, cetăţean libanez, achiziţiona produsele conservate din Germania şi le lipea o altă etichete peste cea originală din care reieşea faptul că sunt în termenul optim de folosire.
Întreaga cantitate de legume a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi pentru stabilirea prejudiciului cauzat, iar pe numele său, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune cu privire la calitatea mărfii şi evaziune fiscală.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.