Liceul Pedagogic va avea clasa Smart

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.02.2014 17:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Luni, 10 februarie, ora 11, va avea loc lansarea Smart Classroom, in cadrul Liceului Pedagogic “Carmen Sylva”, realizata de Samsung Electronics Romania in parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale.
Smart Classroom presupune crearea unei clase utilata complet cu materiale şi accesorii digitale de inalta performanţa.
In cadrul Liceului Pedagogic “Carmen Sylva”, una dintre clase a fost recondiţionata complet şi dotata cu mobilier şi echipamente performante: 31 de tablete Galaxy Note 10.1, 31 de tastaturi, 2 laptopuri, un Smart TV şi o tabla electronica inteligenta Eboard.
Elevii vor avea oportunitatea de a folosi aceste echipamente pentru cursul opţional Succesul Profesional realizat de catre „Junior Achievement”, digitalizat complet de Samsung Electronics Romania.
Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” este al doilea, dintr-o serie de trei, care beneficiaza de dotarile specifice Smart Classroom, care au fost posibile in baza parteneriatului incheiat intre Ministerul Educaţiei Naţionale şi compania Samsung Electronics Romania, in vara anului trecut.
Acest Parteneriat are ca obiectiv amenajarea unor sali de clasa de tip Smart in licee din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi cu echipamente IT de ultima generaţie, in vederea modernizarii procesului de predare-invaţare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.