Liceul sportiv din Timisoara va primi 265.000 dolari de la Borcea Cristian si Becali Ioan

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.03.2014 16:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Curtea de Apel Bucureşti a decis condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani, o luna si 10 zile cu executare, precum şi a lui Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Cei opt implicaţi in dosarul transferurilor au fost obligaţi şi la plata catre parţile civile din dosar a aproape 6 milioane de lei.

Curtea de Apel Bucureşti i-a obligat, in solidar, pe inculpaţii Borcea Cristian şi Becali Ioan la plata catre partea civila Liceul cu program sportiv Banatul Timişoara a sumei de 265.000 USD, in echivalent in lei la cursul de schimb al BNR de la data efectuarii plaţii, la care se adauga dobanda legala de referinţa a BNR calculata de la data ramanerii definitive a hotararii.

Gheorghe Copos va plati catre partea civila Agenţia Naţionala de Administrare Fiscala (ANAF) a sumei de 63.908 lei şi a obligaţiilor fiscale accesorii (majorari, penalitaţi şi dobanzi), calculate in conformitate cu legislaţia fiscala, de la data scadenţei obligaţiei de plata şi pana la data achitarii integrale a debitului principal, pentru transferul fotbalistului Dulca Cristian.

Cristian Borcea şi Ioan Becali au fost obligaţi la plata in solidar catre partea civila ANAF a sumei de 609.444 lei şi a obligaţiilor fiscale accesorii, calculate in conformitate cu legislaţia fiscala, de la data scadenţei obligaţiei de plata şi pana la data achitarii integrale a debitului principal pentru transferul fotbalistului Contra Cosmin.

Becali Ioan va plati catre Statul Roman — ANAF suma de 844.603 lei şi obligaţiile fiscale accesorii (majorari, penalitaţi şi dobanzi) calculate in conformitate cu legislaţia fiscala, de la data scadenţei obligaţiei de plata şi pana la data achitarii integrale a debitului principal (transferul fotbalistului Ganea Ionel).

Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali şi Gheorghe Popescu vor plati catre ANAF a sumei de 328.440 lei şi a obligaţiilor fiscale accesorii, de la data scadenţei obligaţiei de plata şi pana la data achitarii integrale a debitului principal, pentru transferul fotbalistului Lucian Sinmartean.

Gheorghe Copos, Ioan Becali şi Gheorghe Popescu au fost obligaţi la plata in solidar catre ANAF a sumei de 2.296.097 lei şi a obligaţiilor fiscale accesorii, calculate in conformitate cu legislaţia fiscala, pentru transferul fotbalistului Florin Bratu.

CAB a obligat, in solidar, pe Cristian Borcea, Ioan Becali şi Gheorghe Neţoiu la plata catre ANAF a sumei de 405.992 lei şi a obligaţiilor fiscale accesorii (majorari, penalitaţi şi dobanzi), calculate in conformitate cu legislaţia fiscala, de la data scadenţei obligaţiei de plata şi pana la data achitarii integrale a debitului principal pentru transferul fotbalistului Dan Alexa.

Tot in solidar, Cristian Borcea şi Ioan Becali vor plati catre ANAF suma de 164.780 lei şi obligaţiile fiscale accesorii, calculate in conformitate cu legislaţia fiscala, de la data scadenţei obligaţiei de plata şi pana la data achitarii integrale a debitului principal pentru transferul fotbalistului Mihalcea Adrian.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.