Lord of The Dance in premiera la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.01.2014 12:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara va gazdui in premiera cel mai bun spectacol de dans din lume: Lord of The Dance, informeaza Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis.
Faimosul show creat de insuşi Michael Flatley, numit şi show-time extravaganza va ajunge in Timioara pe 11 martie 2014 la Sala Olimpia, incepand cu ora 20.

Povestea Lord of The Dance a inceput pe 2 Iulie 1996 la The Point Theatre in Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios in doar 8 saptamani.
Intreg publicul a rasunat pe ritmurile irlandeze şi a dus vorba spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe intreaga scena artistica.
Pe langa aceste detalii, Lord of The Dance este show-ul care de mai bine de 11 ani a reuşit sa işi menţina titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

Biletele pentru spectacolul din 11 martie s-au pus deja in vanzare şi variaza intre 100 şi 350 de lei, in funcţie de locul ales.
Aşadar, pentru a avea acces şi pentru a putea viziona cel mai bun show de dans din lume, spectatorii pot alege bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 şi 350 de lei.
Cei interesaţi pot sa işi achiziţioneze biletele de la standul din Iulius Mall (langa Hypermarketul Auchan si Raiffeisen Bank), de la casieria Operei Nationale Romane, Filarmonica Banatul Timisoara, din magazinele Germanos şi Inmedio, dar şi de la  Poşta Romana.
De asemenea, biletele pot fi comandate şi online de pe urmatoarele site-uri: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro şi www.myticket.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.