Lord of the Dance revine la Timisoara cu... Jocuri periculoase

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.09.2015 13:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cel mai apreciat spectacol de dans din lume – Lord of the Dance - revine pe 11 octombrie 2015, in Timişoara.

Dupa 20 de ani de spectacol şi succes, Michael Flatley prezinta un show cu totul nou, un spectacol de excepţie ce a cucerit deja publicul internaţional.
”Lord of the Dance – Dangerous Games” se va desfaşura la Sala Olimpia din Timişoara, şi se anunţa a fi spectacolul toamnei pe scena culturala romaneasca.

Aflaţi in turneu mondial, irlandezii care dau viaţa poveştii puse in scena de Michael Flatley vor face o noua oprire in capitala Banatului pentru un spectacol de excepţie.
De data aceasta, spectatorii vor vedea o abordare inedita, neaşteptata, in care coregrafia, efectele vizuale şi luminile ii vor introduce intr-o lume mitica şi captivanta.
Spectacolul de sunet şi imagine, cunoscut in intreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezinta de fapt o incursiune in folclorul irlandez, bazata pe lupta dintre Bine şi Rau.

In noul show - Dangerous Games, Flatley a decis sa pastreze pentru public cateva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, insa grandioasei reprezentaţii i-au fost adaugate proiecţiile holografice 3D, un sistem ce combina iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experienţa unica.
Lupta dintre Bine şi Rau este mai acerba ca niciodata, publicul va fi pentru cateva ore parte a unei lumi mitice in care lupta dintre personajele pozitive şi spiritele rele se va face pe aceeaşi scena.

Acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de jurnaliştii de la Los Angeles Times, va incanta publicul cu elemente spectaculoase de coregrafie, dar şi cu momente artistice de excepţie, deoarece pe langa zecile de campioni la dans care vor fi prezenţi pe scena de la Timişoara, cantareaţa Nadine Coyle va juca rolul zeiţei Erin.

Aşadar, mareţia şi grandoarea noului spectacol Lord of The Dance – Dangerous Games  vor umple din nou scena culturii banaţene pe 11 octombrie, la Sala Olimpia, incepand cu ora 20:00.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.