Lovitura la casa de pariuri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.09.2013 12:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii timişeni au depistat, în flagrant, trei tineri imediat după comiterea unui furt dintr-o societate comercială.
La data de 25 spre 26 septembrie a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au depistat, în flagrant trei tineri, imediat după comiterea unui furt dintr-o casă de pariuri.
Cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 26 de ani, toţi din Timişoara, ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială situată pe strada Matei Basarab, din municipiu, iar în interior ar fi forţat sertarul de la casa de marcat şi ar fi sustras 5000 de lei.
Imediat după comiterea furtului, tinerii au părăsit locul faptei cu un taximetru, poliţiştii procedând la blocarea acestora în trafic.
Suspecţi au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

***

Pe numele celor trei suspecţi, I. Ionel, de 26 de ani, B. Gheorghe, de 24 de ani şi V. Adrian, de 23 de ani, toţi din Timişoara, depistaţi în flagrant de poliţişti, la scurt timp după comiterea unui furt dintr-o societate comercială, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, aceştia fiind introduşi în arestul I.P.J. Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.