Lucrezi in DOMENIUL MEDICAL si te-ai saturat de ROMANIA? Cauta un LOC de MUNCA in EUROPA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.03.2017 17:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Targurile de joburi pentru personalul medical işi deschid porţile din nou in aceasta primavara pentru toţi cei care activeaza in domeniul medical şi sunt dornici de a face o schimbare in cariera.

In cadrul targurilor organizate in aceasta primavara in 6 oraşe din Romania, Cariere in Alb aduce faţa in faţa companii internaţionale de recrutare şi reprezentanţi ai unitaţilor medicale din ţara noastra cu toţi cei care sunt in cautarea unei noi oportunitaţi de munca atat in Romania, cat şi in intreaga Europa.

Targurile de joburi pentru personalul medical se vor desfaşura in: Cluj-Napoca - 1 Aprilie, Casa de Cultura a Studenţilor Sibiu - 2 Aprilie, Hotel Continental Forum Iaşi - 8 Aprilie, Casa de Cultura a Studenţilor Bucureşti - 29 Aprilie, Sala Palatului Craiova - 30 Aprilie, Timişoara -6 Mai, Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT).

Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapida creştere, motiv pentru care in aceasta primavara peste 90 de angajatori şi-au anunţat prezenţa la Targurile de Joburi pentru personalul medical organizate de Cariere in Alb.
Astfel, cei care sunt in cautarea unui loc de munca au posibilitatea sa aleaga din sute de oferte in ţari precum Romania, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franţa, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Medicii specialişti, medicii rezidenţi, dentiştii, asistenţii medicali, fizioterapeuţii, medicii de familie şi absolvenţii de Medicina sunt aşteptaţi in cadrul targurilor de joburi pentru a discuta faţa in faţa cu angajatorii şi astfel au şansa de a afla toate informaţiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas in cariera.

“Anul acesta, ediţiile Targurilor de Joburi aduc pentru personalul medical aflat in cautarea unui loc de munca o gama mult mai larga de recrutori. Am analizat intens feedback-ul primit sezoanele trecute şi venim in intampinarea personalului medical cu oferte foarte bine pliate pe nevoile lor. De asemenea, foarte mulţi recrutori locali şi-au manifestat interesul de a participa la targuri, iar noi suntem mai mult decat bucuroşi sa ii primim”, a declarat Corina Pop - Sales Manager la Cariere in Alb.

O noutate a acestui sezon este faptul ca oamenii pot obţine pe loc unul din posturile disponibile şi pot semna contractul de angajare chiar la targ.
De aceea, este important ca ei sa işi aduca la targ documentele in original, pentru ca au şanse reale de a fi angajaţi pe loc.
Intrarea in cadrul targurilor este gratuita, iar personalul medical este aşteptat intre orele 10:00 şi 16:00 sa vina cu multa energie şi dornic de schimbari benefice in cariera.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.