Lugojul pedaleaza... cu tensiune arteriala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.04.2013 14:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Lugoj - În data de 7 aprilie, întreaga planetă serbează Ziua Mondială a Sănătăţii, iar tema din acest an este tensiunea arterială.
Cu această ocazie, tura Lugojul Pedalează de duminică va pune un accent deosebit pe sănătate.
Întâlnirea bicicliştilor se va face de la ora 16 pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor unde timp de o oră câteva asistente ale spitalului lugojean vor lua tensiunea celor prezenţi.
În acelaşi timp, cei care nu au încă un număr Lugojul Pedalează vor primi unul din cele 160 de numere de înmatriculare.
La ora 17, bicicliştii vor porni la plimbare pe traseul Casa de Cultură a Sindicatelor - Catedrală Caransebeşului - Mol Caransebeşului - retur Cuza Vodă - Bucegi - Gh. Doja - Spital.
„La spital vom intra şi vom face o tură printre pavilioane, pentru ca şi cei internaţi să aibă o bucurie văzându-ne prin curte în zi de duminică. Chiar înainte de a părăsi curtea spitalului vom face o pauză, iar medicul Mircea Şerpe ne va prezenta câteva informaţii legate de această zi, dar şi tehnici de prim ajutor în caz de accidentare”, a declarat Alin Roşu, organizator.
De la spital, plimbarea va continua pe traseul strada Romanilor - C. Wallisch - Podul de beton - 1 Decembrie - OMV Timişoarei, iar finalul va fi la sala de sport „Ioan Kunst Ghermănescu” de pe strada Timişoarei unde echipa de volei feminin va susţine un meci crucial pentru locurile V-VI cu Medicina Tg. Mureş de la ora 18:30.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.