Lui PPDD i-a sunat ceasul

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.09.2012 14:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pe data de 19 septembrie 2012, Partidul Poporului–Dan Diaconescu, alias PPDD, aniversează împlinirea unui an de zile de când Curtea de Apel Bucureşti a aprobat înregistrarea acestei formaţiuni în Registrul Partidelor Politice.
Şi s-a lăsat cu felii de tort pentru toată lumea la sediul partidului din Timişoara şi cu o lumânare la aniversarea dintre certificatul de naştere şi majoratul care va veni odată cu alegerile parlamentare, vorba preşedintelui Adrian Diaconu, care speră într-un rezultat care să aducă cel puţin doi deputaţi şi un senator pe fotoliile Palatului parlamentului.
"Oamenii vin spre noi ca la o salvare naţională"- a mărturisit consilierul judeţean Ilie Bertea, completându-l pe Vasile Caprea, care a primit legitimaţia cu numărul 1 a PPDD Timiş şi care s-a declarat mulţumit că partidul are acum câte o organizaţie pe fiecare secţie de votare.
Pentru miercuri, 19 septembrie, PPDD Timiş a pregătit un program festiv care va începe de la ora 17–17,30, cu sosirea membrilor şi simpatizanţilor PPDD lângă Monumentul Eroilor din Parcul Central, apoi de la ora 18–18,30 se vor decerna diplome aniversare membrilor de partid cu merite deosebite, iar de la ora 18,30–19 cei prezenţi se vor deplasa în marş pe traseul Catedrala Mitropolitană – Piaţa Victoriei – Str. Alba Iulia – Piaţa Libertăţii – Piaţa Unirii.
În Piaţa Unirii, se intenţionează realizarea unui lanţ uman în formă de inimă, în interiorul căruia se vor prezenta scurte momente de virtuozitate în arte marţiale, muzică şi dansuri populare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.