Lumina Sfanta de la Ierusalim va veni cu un avion de mici dimensiuni la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.04.2014 15:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, in seara zilei de sambata, 19 aprilie 2014, o delegaţie a Patriarhiei Romane va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim cu un avion special.
Delegaţia este formata din Preasfinţitul Parinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop vicar patriarhal, Preasfinţitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor (coordonator), şi Preacuviosul Parinte Arhimandrit Paisie Teodorescu, Consilier patriarhal.

Lumina Sfanta va fi oferita la slujba de Inviere (ora 24.00) de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala patriarhala.
Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi alte eparhii ale Patriarhiei Romane din sudul ţarii sunt invitate sa trimita delegaţi la Aeroportul Internaţional Henri Coanda (salonul oficial) in seara zilei de 19 aprilie 2014, in jurul orei 19, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim şi a o oferi preoţilor şi credincioşilor.

De la Aeroportul Internaţional Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa cu trei avioane de mici dimensiuni la Suceava, Satu-Mare (cu escala in municipiul Cluj-Napoca) şi Timişoara pentru clerul şi credincioşii ortodocşi din restul ţarii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.