Luna Amara se lanseaza la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.03.2014 12:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Vineri, 14 martie, formatia clujeana Luna Amara ajunge cu turneul de promovare a noului album “Live la Conti” la Timisoara.
Incepand cu ora 20, trupa-şi asteapta fanii, bloggerii si presa la Carturesti Iulius Mall pentru a sta de vorba despre proiectul „Live la Conti”.
Va exista o sesiune de intrebari si raspunsuri, se va canta un mini-set acustic ca incalzire pentru concertul de mai tarziu, iar fanii vor putea sa faca poze si sa ia autografe.

Apoi, dupa ora 21, distractia se va muta in Club Daos (splaiul N. Titulescu nr. 5), unde Luna Amara va sustine un concert electric inspirat din tracklist-ul albumului live.
Intrarea la concert va fi 20 lei (35 lei cu CD-ul „Live la Conti” inclus).

Luna Amara – Albastru
)

Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca.
Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”.
In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat”, interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.