Mafia langosilor nu renunta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.12.2012 23:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au acţionat pentru luarea măsurilor legale în cazul unui comerciant care vinde produse alimentare din categoria panificaţie fără a deţine niciun fel de acord sau autorizaţie. 

Este vorba despre posesorul unei rulote amenajată neconform prevederilor legale şi din punctul de vedere al siguranţei alimentare din care acesta vinde langoşi în zona industrială Freidorf, în faţa societăţii Kromberg&Schubert.
Persoana în cauză, T. Gheorghe, a fost sancţionat până acum de cinci ori cu amenzi în valoare totală de 6000 lei conform HCL 139/2011 pentru desfăşurarea de activităţi comerciale pe domeniul public fără a deţine aviz de funcţionare.
De asemenea, unele verificări au fost efectuate şi în colaborare cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare, care, la solicitarea poliţiştilor locali, în baza prevederilor legale, au aplicat un sigiliu pe rulota respectivă, dar acesta a fost desfăcut.
La ora actuală se fac demersurile necesare pentru a se putea lua pe viitor şi măsura ridicării rulotei de pe domeniul public.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.