Mai, care i-ati luat muzica lui Fuego?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2017 10:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pentru a celebra 10 ani de turnee naţionale, Fuego strabate din nou ţara, iar Timişoara se afla pe itinerariul sau aniversar, ce cuprinde 20 de oraşe.

Concertul intitulat ”Lasaţi-mi  muzica!” se va desfaşura marţi, 28 martie, de la ora 20, in sala Capitol a Filarmonicii Banatul.
In cadrul acestui eveniment se va lansa un nou material discografic, ”un musical-audio spectaculos”, realizat impreuna cu compozitorul şi dirijorul Zsolt Kerestely.
Programul serii  va cuprinde piese noi, dar şi şlagare in versiuni noi, alcatuind impreuna un univers melodios, plin de culoare şi sensibilitate, in care fiecare spectator se va regasi”, promit organizatorii.

„Lasaţi-mi muzica!” este despre mine şi arta mea, despre voi, publicul meu şi toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cantat ori fredonat de cand ne-am nascut, este un omagiu adus artiştilor romani şi o feerie a primaverii in care ne vom delecta, pentru doua ore, cu mesaje şi emoţii speciale.
Nu pot sa-mi fac singur reclama, e firesc, dar vreau sa cred ca vom face o atmosfera incat sa ne auda toata lumea. Alaturi de band-ul meu am pregatit momente unice, premiere muzicale, un album de excepţie, ipostaze in care ma veţi vedea pentru prima oara” , le transmite admiratorilor sai Paul Surugiu – Fuego.

Biletele pentru show-ul sau la Timişoara au, in funcţie de loc, preţuri de 60 sau 70 de lei şi s-au pus in vanzare la agenţia Operei, casieria Capitol  şi online, pe bilete.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.