Mai e vreun PROFESIONIST (adevarat!) in DOMENIUL MEDICAL din BANAT? OFERTE de MUNCA din Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.10.2017 13:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cariere in Alb anunţa inceputul unui nou sezon al targurilor de joburi din domeniul medical.
Duminica 8 Octombrie, zeci de recrutori vin la Timişoara cu oferte tentante de locuri de munca pentru cadrele medicale din aceasta zona.
Cei care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical sunt aşteptaţi la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, pentru a se intalni cu agenţiile de recrutare, din intreaga Europa, dar şi din Romania, care le vor pune la dispoziţie toate informaţiile de care au nevoie pentru a reuşi sa işi gaseasca jobul potrivit.
Recrutorii cauta in general medici specialişti şi medici rezidenţi, asistenţi medicali, stomatologi, dar şi ingrijitori şi fizioterapeuţi.
Ofertele de munca sunt in special pentru ţari precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia şi Norvegia, dar şi pentru Romania.
“Agentiile de recrutare se alatura evenimentului pentru a le oferi candidaţilor informaţiile şi detaliile corespunzatoare despre oferta lor de locuri de munca. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel incat fiecare dintre cei care cauta un loc de munca sa gaseasca unul potrivit. Angajatorii doresc sa intalneasca candidaţi bine pregatiţi care doresc sa se dezvolte profesional” - a declarat Corina Pop, Sales Manager.
Targul de Job-uri se va desfaşura intre orele 10:00 şi 16:00, iar participarea este gratuita.
Agenţiile de recrutare vor sta la dispoziţia candidaţilor pentru orice fel de intrebari, iar pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul www.careersinwhite.com
Participanţii au intrarea gratuita la targuri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.