Mai misca cineva in ... urna?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.06.2012 13:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pe raza judeţului Timiş, aproximativ 1600 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor vor desfăşura activităţi specifice pentru ca alegerile locale să se desfăşoare fără incidente electorale.
Cu ocazia alegerilor locale care se vor desfăşura în ziua de 10 iunie 2012 , între orele 7-21, la nivelul judeţului sunt constituite 589 de secţii de votare în 462 de locaţii a căror pază va fi asigurată de aproximativ 1.300 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră.
În data de 09.06.2012, vor fi distribuite buletinele de vot către circumscripţiile electorale şi secţiile de votare, transportul acestora, atât înainte de începerea procesului electoral cât şi după finalizarea acestuia, se va realiza sub paza organelor de ordine din cadrul structurilor MAI judeţene .
La nivelul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Timiş au fost constituite 15 echipe operative de intervenţie instruite să gestioneze orice incident electoral semnalat atât în municipiul Timişoara cât şi în judeţ.
*Pe perioada desfăşurării alegerilor locale din 10 iunie 2012, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş are în pază un număr de 50 de secţii de votare din municipiul Timişoara, pentru care vor fi mobilizaţi peste 114 subofiţeri şi 4 ofiţeri.
Premergător alegerilor, cadrele inspectoratului s-au implicat activ în verificarea, din punct de vedere al respectării măsurilor PSI, a tuturor secţiilor de votare de pe raza judeţului Timiş.
*Direcţia Poliţia Locală Timişoara, care face parte din sistemul integrat de ordine publică de la nivelul municipiului, va fi prezentă în perioada următoare cu efective sporite pentru asigurarea măsurilor de ordine şi linişte publică pe raza Timişoarei. Astfel 112 poliţişti locali vor patrula în toate cartierele oraşului, în sistemul patrulare fiind implicate şi un număr de 6 patrule auto şi 5 patrule pe motoscutere care vor fi prezente în cartierele mai mărginaşe.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.