Maidanezii latra, caravana uslamista a lui Nicolae Robu... sinergizeaza!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.10.2013 11:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Inca o şedinţa la Consiliul Local din Timişoara, acelaşi scenariu - democratic şi legal cu miros de DNA - imaginat de eminenţa estompatoare a administraţiei publice locale.
Adica o noua şedinţa cu proiecte de hotarare suplimentare semnate pe genunchi şi vazute doar de cine asculta şi e cuminte şi semneaza ca uselistul, aşezat pe genunchi intr-un cotlon al Primariei.
O noua şedinţa cu proiecte de hotarare la care se repeta votul pentru ca, vezi doamne, nu funcţioneaza sistemul electronic de vot.
Chiar daca il auzi şi pe Nicolae Robu strigand prin sala de şedinţe: ”Haideţi, domnu viceprimar Diaconu, lasaţi interviurile, ca n-avem 18 voturi!”...
O şedinţa in care unul dintre membrii comisiei de buget se trezeşte cu un proiect de hotarare privind o rectificare de buget pe care nu a vazut-o: ”Poate ceilalţi au apucat sa o semneze la intrare, dar eu n-am vazut-o in comisie!”...
O şedinţa in care consierul local PDL Simion Moşiu il interpeleaza pe primar pentru a-l intreba daca s-au acordat daune morale pentru injuraturile primite de poliţiştii locali care au pazit palmierii la ordin.
Şi tot o şedinţa in care consilierul local PNL, Radu Dimeca, deranjat de cei care spun altceva decat ar vrea majoritatea sa auda, ii indeamna pe cei din opoziţie, pe spectatori, pe timişoreni, pe ziarişti, pe toata lumea, pe toţi cei care carcotesc, sa vina cu proiecte: ”Sa sinergizam!”...
Şi uite aşa te duce gandul la meandrele concretului şi la sinergia faptelor... Şi odata ţi se reimprospateaza memoria şi iţi aminteşti cum liberalii au fost in mandatul trecut in majoritatea care a gestionat Consiliul Local din Timişoara şi cum se jucau ei de-a impotrivalea in public in timp ce votau pentru in Consiliul Local.
Dar, nu-i aşa, cand ai tortul şi cuţitul in mana şi vorbeşti cu gura plina este foarte uşor sa sinergizezi...

Aşa ca: Aho, aho, copii şi fraţi, staţi puţin, Sinergizaţi!...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.