Maimute sunt, palmieri mai trebuie!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.06.2013 15:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - După modelul înaintaşului şi înruditului într-ale politicii, Radu Mazăre, care şi-a dorit dintotdeauna ca la Constanţa să se simtă ca acasă, în Madagascar şi pe plantaţiile din Rio de Janeiro, iată că a venit şi rândul lui Nicolae Robu să mai aducă o schimbare în oraşul ăsta prăfuit şi bântuit de mesteceni, platani, pruni şi corcoduşi.
Cum a venit vremea schimbării, după cum se ştie, a schimbării în bine, primarul s-a gândit că ar fi bine ca în Timişoara să combată poluarea cu nişte aer de Congo sau de Botswana (cu care să nu mai avem în comun doar moneda naţională).
Nu contează că nu au existat bani pentru bursele de merit ale elevilor, atâta vreme cât se găsesc bani pentru tot soiul de manifestări nocturne ale primului intelect ales al metropolei bănăţene.
Pe de altă parte, după ce a ameninţat că va amenaja parcarea de la Modex cum n-a văzut Viena, apoi că va închide inelul de circulaţie printr-un pasaj rutier care să traverseze Piaţa Victoriei, primarul Nicolae Robu s-a apucat să planteze arbuşti exotici tot pe acolo, pentru a admira cu mândrie botswaneză de la fereastra biroului de preşedinte al senatului de la Politehnică...

P.S.

Iată mai jos, cum va arăta Timişoara peste 100 de ani...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.