Malaele - Caramitru vin la Timisoara cu.. arbitru

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.10.2015 17:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Vedete  ale scenei şi prieteni de o viaţa,  Horaţiu Malaele şi Ion Caramitru vin la Timişoara cu o ediţie de gala a infruntarii lor actoriceşti ”arbitrate” cu virtuozitate de violoncelistul Adrian Naidin, duel de vorbe de duh, versuri alese şi umor fin.
In topul celor mai in voga producţii teatrale ale ultimelor stagiuni, spectacolul “Caramitru-Malaele, cate’n luna şi in stele” va fi susţinut marţi, 27 octombrie 2015, de la ora 19, pe scena Operei Naţionale Romane din Timişoara.

Caramitru recita cu un har care-l face unic in teatrul romanesc, imaginand, cu ingeniozitate, raspunsuri pe masura unui Horaţiu Malaele vulcanic, irezistibil şi plin de spirit - demonstraţii de virtuozitate intr-un duel de verbe la care invocaţi ca ”martori” sunt Shakespeare, Toparceanu sau Nichita Stanescu.
Horaţiu Malaele mizeaza pe geniul sau comic care are la indemana toate subtilitaţile artistice.
Probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 30 de ani – aşa cum il descrie Ion Caramitru,  Malaele este intr-o perpetua şi vie cautare a esenţei şi de aceea niciuna dintre apariţiile sale pe scena nu seamana cu cea anterioara.

Violoncelistul Adrian Naidin este cel care a acceptat provocarea  de a da ritm acestui spectacol neconvenţional de cuvinte.
Ajuns la cel de-al patrulea sezon, rastimp in care a fost jucat de fiecare data cu casa inchisa la  Bucureşti şi in  turneele  din ţara, spectacolul ”Caramitru-Malaele cate’n luna şi in stele”  incepe acum noua stagiune cu seria ediţiilor de gala.  
E o intalnire de neratat, cu trei artişti fenomenali,  pentru ca mai apoi, aşa cum spune Horaţiu Malaele, “in continuarea vieţii dumneavoastra sa radeţi, pentru ca rasul este muzica sufletului, sa va jucaţi – este secretul tinereţii şi sa iubiţi – este raţiunea de trai”.

Biletele pentru reprezentaţia timişoreana a spectacolului s-au pus in vanzare la Agenţia Operei şi online, pe site-ul Star Tickets, la preţuri, in funcţie de loc, de 60  de lei, 80 de lei şi 100 de lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.