Marele Bau a ramas presedinte la Camera de Comert

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.02.2014 17:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Adunarea Generala a Membrilor Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, intrunita in data de 24 februarie 2014, a hotarat alegerea, din primul tur de scrutin, in unanimitate de voturi,  pentru mandatul 2014 – 2018, ca preşedinte al CCIAT şi preşedinte al Colegiului de Conducere pe Georgica Cornu, reprezentant al S.C. Bau Center Vest S.R.L. Timişoara.
Membrii Colegiului de Conducere au ales cu unanimitate de voturi, din primul tur de scrutin, ca vicepreşedinte CCIAT pe Miliţa Pleascar, reprezentant al S.C. U.T.T. S.A. Timişoara.

S-a validat, tot in unanimitate de voturi, toţi cei 6 preşedinţi de secţiuni ca membri in Colegiul de Conducere a CCIAT pentru mandatul 2014 – 2018.
Cei 6 preşedinţi de secţiuni sunt Liviu BUGESCU, reprezentant al S.C. Prospero S.R.L Timişoara in funcţia de preşedinte al secţiunii AGRALIM - Agricultura şi Industrie Alimentara şi Alimentatie; Vasile COTUNA, reprezentant al S.C. Compact Product S.R.L Lugoj in funcţia de preşedinte al secţiunii Comert–Turism–Transport; Elena BALINT, reprezentant al S.C. Invest S.A. Timişoara in funcţia de preşedinte al secţiunii Construcţii; Toma MISCA, reprezentant al S.C. EE TEST S.A. Timişoara in funcţia de preşedinte al secţiunii Electro, Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor; Cristian GAINA, reprezentant al S.C. Ardelean Adrian Prod S.R.L. Lugoj in funcţia de preşedinte al secţiunii Servicii Profesionale şi Competitivitate; Miliţa PLEASCAR, reprezentant al S.C. U.T.T. S.A. Timişoara in funcţia de preşedinte al secţiunii Industrii.

Tot unanimitate de voturi a fost şi la aprobarea raportului Colegiului de Conducere asupra activitatii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis in 2013, asupra realizarii obiectivelor aferente anului 2013, si a proiectului referitor la Obiectivele CCIAT 2014 in cadrul axelor strategice 2014 – 2021.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.