Maria de Buenos Aires, o stare de spirit care te cheama sa iubesti...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.03.2016 10:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Maria de Buenos Aires nu e un spectacol, ci o stare de spirit.

Cu Maria de Buenos Aires, simţi diferit şi iubeşti diferit, caci Maria de Buenos Aires este un anotimp al imaginaţiei.

Teatrul Naţional intampina primavara cu unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul sau.
Astfel, in acest week-end - mai precis sambata 5 martie şi duminica 6 martie, de la ora 19, la Sala 2 - programeaza nu una, ci doua reprezentanţii ale spectacolului-eveniment Maria de Buenos Aires de Astor Piazzola şi Horacio Ferrer, in regia artistica  a Adei Lupu.
 
Maria de Buenos Aires este un spectacol luminos, al carui mesaj este increderea in puterea iubirii de a construi lumi, un spectacol despre capacitatea emoţiei de a descatuşa imaginaţia şi de a crea, prin poveşti, alte realitaţi care sa duca mai departe propria noastra poveste.
Şi intr-adevar, in Maria de Buenos Aires, Ea şi El construiesc o poveste, o alta Ea şi un alt El, iluzorii, care sa le traiasca şi sa le explice propria iubire, intr-un univers nou, fantastic.
 
Maria de Buenos Aires ii aduce alaturi de publicul aşezat la mesele albe, de poetica, nocturna cafenea, pe actorii Claudia Ieremia, Ion Rizea, Sanziana Tarţa, Victor Bucur, Cristina König, Iuliana Craescu, Corina Dohanici, Adriana Sancraian, Matei Chioariu, Raul Bastean, Raul Lazarescu, Ionuţ Iova, pe dansatorii de tango Mihaela Nemeş şi Silviu Guşat, precum şi pe muzicienii de la Nuevo Tango Quintet, alaturi de alţi cunoscuţi muzicieni din Timişoara.
 
Fotografii: Adrian Piclişan / TNTm

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.